2011. 12. 30.

ELŐZETES - 2012. JANUÁR-MÁRCIUS

Még pár óra és már itt is van 2012!
Az új évben, a foglalkozásokat tekintve, többféle újdonság is lesz - ez főként az on-line alkalmakat érinti, de a Nyitott Műhely is kisebb változtatásokon esik át (ez utóbbiról majd később).

JANUÁR

Januárban nagyon keveset leszek itthon, így összesen egy on-line foglalkozásra lesz csak idő, illetve egy Re-Kreatív Klubra, aminek a részleteit nemsokára közzéteszem. (Amolyan "nőcis napot" tervezek, foglalkozásokkal, csereberével, stb.)
Január végén kerül megrendezésre Frankfurtban a világ legnagyobb kreatív szakmai vására, a Creative World -  ezen veszek részt (elég sok előkészületet is igényel...). A Pentacolor Kft. standján fogom bemutatni az érdeklődőknek a különböző alapanyagokat, technikákat. A vásár nem a nagyközönségnek szól, hanem forgalmazóknak. Aki a világon számít ebben a témában, mindenki kiállít. A februári első magazinban erről szeretnék majd beszámolni.

Ezt megelőzően a Stamperia többnapos rendezvényére megyek, ami a saját trénereik képzése több témában (gyurmázás, dekupázs, varrás, új technikák, stb,). A részvétel mellett egy foglalkozást is fogok tartani, ahol különböző festési technikákat mutatok be. Ez utazással együtt egy újabb hét...

Szóval, januárban:
- 20-án, pénteken lesz egy on-line "recycling" foglalkozás
- 21-én, szombaton pedig a Re-Kreatív Klub, itt Budapesten, 10.00 - 18.00 óráig. A részletek rövidesen.

FEBRUÁR

A foglalkozások dátumait és elosztását a bal oldali táblázatban láthatod.
Februártól visszaáll minden a szokott kerékvágásba.

MÁRCIUS

A dátumokat szintén a bal oldali táblázatban láthatod.
Egy alkalmat szeretnék kiemelni: MÁRCIUS 24., szombat, amikor egy on-line maratont tervezek, a közelgő húsvéti ünnepek előtt!