2011. 02. 21.

NYITOTT MŰHELY - febr. 26., szombat


A február a szecessziót idézi, így a következő foglalkozáson egy ebben a stílusban díszített üvegvázát készítünk, vagyis a javasolt téma is ez.

A tárgy nem különösebben igényel nehéz technikát, így a segítségemmel kezdők is vállalkozhatnak rá. Az egyedüli időigényesebb megoldás a 3D-s szecessziós minta elkészítése, ami egy kis eozin-utánzatot is tartalmaz.

Többféle méretű hengeres vázával készülök, amelyekhez a mintákat is méretre készítem el, ezért most hozott alapra nem lehet dolgozni.
A képen a legnagyobb látható, ami 30 cm magas.

 
Árak:
- a legnagyobb vázával számolva: 1900,- Ft (váza) + egy vagy két mintaív, attól függően, hogy két- vagy egyoldalasra készítenéd = 250,- Ft vagy 500,- Ft + felhasznált alapanyagok arányosan: 500,- Ft + 1000,- Ft/óra
Az elkészítés ideje kb. 5 óra, de ez nagyban függ a gyakorlattól, vagyis ennél sokkal rövidebb idő alatt is meg lehet csinálni.

11.00 és 21.00 óra között tetszőleges időpontban lehet érkezni, és természetesen, a javasolt témán kívül/helyett bármilyen más megvalósításra váró egyéni ötletet is elkészíthetünk.

Jelentkezés: e-mailben
Levél küldése

Helyszín és további részletek.

UTÓIRAT
Eredetileg egy másik technikával kombinálva szerettem volna a szecessziós vázát elkészíteni, (mint ahogy többekkel beszéltük is) de ez nagyon időigényes lett volna, ezért erre majd egy másik alkalommal kerítünk sort.

FÉNYKÉPES BESZÁMOLÓ

A szombati foglalkozáson a meghirdetett vázákat készítettük el főként, továbbá, egy konyhai papírtörlő-tartót, és a száradási időt is kihasználva (meg a tavaszt is kicsit siettetve) fémhatású, több színben játszó pillangókat.